KÉK kártya

Váltsd ki saját KÉK kártyádat!

Támogatási rendszerünk részeként kiválthatod saját KÉK kártyádat. A Kártya nem csak az online és offline tereket összekapcsoló programokra ad lehetőséget, hanem egy közösségteremtő kezdeményezés is. A névre szóló, évente megújítható KÉK Kártya különböző előnyöket kínál leendő tulajdonosainak.

Milyen előnyökkel jár a KÉK kártya?

Amellett, hogy belépésre jogosít exkluzív networking eseményekre, felhasználható digitális olvasójegyként, co-working utalványként vagy mozibelépőként is. A kártyatulajdonosok elköteleződési szintjüktől függően saját programot is szervezhetnek a BB1012 rendezvényterében.

KÉK kártyák

A KÉK KÁRTYA névre szóló, másra át nem ruházható. Helyszíni felmutatása 1 fő belépésére jogosít és a megvásárlás időpontjától számítva 365 napon át érvényes.

 • VilágosKÉK: Most már biztosan jövök majd valamire...
 • KözépKÉK: Most már biztosan eljutok majd networkingelni is...
 • SötétKÉK: Most már biztosan jövök majd mindenre...
VilágosKÉK KözépKÉK SötétKÉK
KÉK hírlevél & special news X X X
Pecha Kucha progambelépő(k) 1 db jegy, 1 alkalommal 1 db páros jegy, 1 alkalommal 1 db páros jegy, 2 alkalommal
Budapesti Építészeti Filmnapok progambelépő(k) 1 db jegy, egy vetítésre 1 db páros jegy, egy vetítésre 1 db bérlet, az összes vetítésre
KÉK digitális olvasójegy - helyben olvasás - 1 db olvasójegy 1 db olvasójegy
KÉK digitális olvasójegy - digitális könyvtár - 1 db olvasójegy 1 db olvasójegy
BB1012 co-working iroda használata - 5 alkalom 5 órás tárgyalóhasználat
BB1012 kisterem használata saját rendezvényre - - 3 órás esemény
KÉK belső network-események - páros meghívó X
KÉK exkluzív belső network-események - - X
VIP események & előzetes regisztrációt igénylő programok - - X
KÉK mörcs alapkészlet X X X
K15 támogatói sör -5% -10% -15%
KÉK kiadványok - - 1 db tiszteletpéldány
KÉK hírlevél megjelenés - - 2 alkalom
KÉK honlap megjelenés - - 1 alkalom
Kártya díja 9000 Ft 25000 Ft 70000 Ft

Megrendelem

A fizetés módjai

 • a BB1012-ben készpénzben, illetve bankkártyával
 • átutalással (további információk megrendelés után, emailben)

Bármilyen támogatással kapcsolatos kérdésben örömmel állunk az érdeklődők rendelkezésére az info@kek.org.hu e-mail címen, illetve telefonszámunkon: +36 30 522 5994.

Támogass

Támogatási lehetőségek

Támogatás banki átutalással

Támogatásokat a Kortárs Építészeti Központ Alapítvány a MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.-nél vezetett 16200151-18538407 számú bankszámlaszámán fogad. A Kortárs Építészeti Központ közhasznú alapítványként működik, a beérkező anyagi támogatásról kérésedre Támogatói Igazolást állítunk ki, amellyel adókedvezményben részesülhetsz.

Támogatás bankkártyával vagy PayPalon keresztül

Ha van bankkártyád, akkor külön regisztráció nélkül is lehetőséged van egyszeri tetszőleges összegű vagy havi rendszeres támogatást nyújtani a PayPalon keresztül. Ehhez kattints ide, írd be az összeget, és ha ezt havonta kívánod nekünk nyújtani, akkor pipáld be a “Make This Recurring (Monthly)” részt. Amennyiben a bankkártyáddal fizetnél, akkor keresd az oldalon a bankkártya logók felett a “Don’t have a PayPal account? Use your credit card or bank account (where available). Continue“ feliratot, és oda kattintva regisztráció nélkül is tudsz nekünk utalni. A KÉK PayPal azonosítója: info.kek.org@gmail.com

Támogatás SZJA 1% felajánlásával

A KÉK adószáma: 18189223-1-43

Az adód 1%-ának felajánlásával kapcsolatban az alábbi lehetőségek közül választhatsz minden évben az aktuális, NAV által meghatározott határidőig:

 • Rendelkezhetsz a személyi jövedelemadó-bevallással együtt (ügyfélkapun keresztül elektronikusan, postai úton, vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen),
 • e-SZJA online kitöltő felületen ügyfélkapus regisztráció esetén elektronikus úton, vagy ügyfélkapus regisztráció nélkül postai úton,
 • munkáltatói adómegállapítás esetén aktuális, NAV által meghatározott határidőig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak, (Fontos, hogy a lezárt borítékon rajta legyen az adóazonosító jele, a leragasztás helyén pedig az aláírása!)

Arra is lehetőség van, hogy amennyiben hozzájárulsz, információt kapjunk arról, hogy Tőled érkezett a felajánlás (név, levelezési cím, e-mail cím). Kérünk, x-eld be a hozzájárulást, hogy megköszönhessük támogatásod, és később tájékoztathassunk tevékenységünkről, eredményeinkről és rendezvényeinkről.

Támogatásodat köszönjük!

A KÉK csapata

Szolgáltatásaink

A KÉK alapítása óta komoly tudást és szakértelmet halmozott fel a városrehabilitáció legújabb

Közösségfejlesztés

A KÉK programjain és kutatásain keresztül elkötelezett amellett, hogy a városmegújítás szereplőinek minél szélesebb körét vonja be városnegyedeink újragondolásába. A KÉK számos projektje járul hozzá a fenntartható városi közösségek létrejöttéhez, legyen szó a megújuló városrészekben szervezett Közösségi Kertekről vagy a több ezer városlakót és önkéntest megmozgató Budapest100 fesztiválról. Helyismeretünkre és nemzetközi tapasztalatainkra támaszkodva vállaljuk

 • közösség-alapú rehabilitációs projektek előkészítését,
 • a helyi szereplők (lakosság, privát szféra, vállalkozások) igényfelmérését,
 • ezek beágyazását fejlesztési folyamatokba.

Kutatás, szakmai tanácsadás

A KÉK szakértői-véleményformálói szerepben működik együtt önkormányzatokkal, egyetemekkel, kutatóintézetekkel, szakmai médiumokkal; a kuratórium tagjai gyakran működnek közre városfejlesztési programok, akciótervek kidolgozásában, integrált városfejlesztési stratégiák előkészítésében, illetve írnak kritikákat, tanulmányokat és összeállításokat egy-egy magyar vagy külföldi sajtóorgánum felkérésére.

KÉK+ Mentorprogram

A KÉK+ mentorprogram az épített környezet, vizuális kultúra és kortárs város témakörök köré szerveződő fejlesztő és közösségi program, a témák iránt érdeklődő és tenni akaró fiatalok számára.

A csapatok a mentorok segítségével különféle feladatokat kapnak, ahol minden esetben a cél az elméleti tudás mellett a gyakorlati megvalósítás és tapasztalatszerzés.

Részletek: http://kek.org.hu/projekt/kek_mentorprogram/

Elérhetőség

Telefon
Cím
1111 Budapest, Bartók Béla út 10-12.
Bankszámlaszám
16200151-18538407 (Magnet Bank)
Adószám
18189223-1-43
Nyitvatartás
H - CS 09:00 - 16:00