2021. szeptember 3.

Gyere és próbáld ki az idén nemzetközi elismerést nyert Urbanity játékcsalád egyik tagját! A párbeszéd alapú játékban kisközösségek vitatkoznak, ötletelnek és hoznak döntéseket városfejlesztési, örökségfejlesztési és városi életmódot érintő kérdésekben.

Regisztráljatok most: tinyurl.com/37xn8xe4

!Részletek a kipróbálható játékokról lent!

///URBANITY///

Fürödnél a szökőkútban? IGEN-NEM? Mit gondolnak a szomszédaid, gyerekeid vagy az utcán járókelők? Az Urbanity játékban a hétköznapi városi életről és annak alakulásáról vitázunk és döntünk. A játékot várostervezőknek, civil aktivistáknak, építészeknek és azoknak a városlakóknak ajánljuk, akiket érdekel, mi minden befolyásolja a városi élet alakulását!

///DANURBANITY///

Örökség védelemmel és fejlesztéssel foglalkozol? Vagy fellendítenéd a lakóhelyeden a turizmust? Akkor a Danurbanytit próbáld ki! A játékban felfedezzük a lakóhelyed ismert és ismeretlen értékeit, és arról vitázunk, hogy hogyan érdemes meg védeni vagy fejleszteni a természeti, kulturális és építészeti örökséget!

///SIMPLICITY///

Éppen azon gondolkozol, hogyan élhetnél fenntarthatóbban a városban? De nem tudod, hogy mi legyen az első lépés? Kevesebb erőforrást használnál, de a lakásban komposztálás, a mosható pelenkára váltás, vagy a „szemétből evés” túlságosan nagy falatnak tűnik és elrémít? A játékban önértékelünk, megosztjuk félelmeinket és problémáinkat, inspiráljuk és segítjük egymást, hogy megtegyük a minimalista városi életmód felé vezető első lépéseket.

Elérhetőség

Telefon
Cím
1111 Budapest, Bartók Béla út 10-12.
Bankszámlaszám
16200151-18538407 (Magnet Bank)
Adószám
18189223-1-43
Nyitvatartás
H - CS 09:00 - 16:00