2022. október 10.

2022 októberében, a megszokott lelkesedéssel, ám új, friss és aktuális témákkal folytatódik a Kortárs Építészeti Központ “Trust Your Architect!” szakmai rendezvénysorozata. Immáron 8 éve, rendezünk kerekasztalokat fiatal építészeknek, frissen végzetteknek és diploma előtt állóknak.

Az őszi félév témája Élet az építészeten túl. Vendégeink elsősorban olyan építészként végzett és az egyetem után tervezőként dolgozó emberek, akik később a pályát elhagyva más szakmát választottak. Van, aki nem fordított hátat az építészetnek teljesen, csak teoretikusként, oktatóként, kutatóként foglalkozik vele tovább. Van, aki pályát módosított ugyan, de építész múltja a mai napig hatással van tevékenységére. Találkozhattok majd olyan vendégünkkel is, aki más szakmában vált elismertté, és csak később kezdett el építészettel foglalkozni.

2022 októberétől tehát egyrészt megismerhettek egyéni életutakat a Trust your Architect! kerekasztalok alkalmain, másrészt pedig az építészlét és az építészet szakmai határai témákat boncolgatjuk kicsit. Mit adott nekik az egyetemi közeg és a tervezői pálya, vagy akár mit vett el? Mivel foglalkoznak most, mi volt a folyamat, hogyan jutottak el idáig? Mi az, ami az építészeti szakmai életből a mai napig elkíséri őket?

A Trust your Architect! beszélgetéseknek szeretnénk, ha a közönség is minél inkább aktív résztvevője lenne, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a személyesség megteremtésére. Gyere, beszélgess, gondolkodj velünk és meghívottainkkal!

Sikeres énmárka építők

Az első alkalommal két tehetséges építésszel fogunk beszélgetni, akik pályát módosítva saját vállalkozásba kezdtek, és sikeres “énmárkát” hoztak létre. Építészeti tanulmányaikról, váltásról, a vállalkozói élet kihívásairól, sikerekről és kudarcról is kérdezzük őket.

Meghívott előadók:

Mónus Noémi / Papetri paperworks

Somlai-Fischer Ádám / prezi.com

Elérhetőség

Telefon
Cím
1111 Budapest, Bartók Béla út 10-12.
Bankszámlaszám
16200151-18538407 (Magnet Bank)
Adószám
18189223-1-43
Nyitvatartás
H - CS 09:00 - 16:00