2022. november 28.

Trust Your Architect! | Inspiráló terek

Az őszi félév témája “Élet az építészeten túl”. Vendégeink elsősorban olyan építészként végzett és az egyetem után tervezőként dolgozó emberek voltak, akik később a pályát elhagyva más szakmát választottak. Viszont az utolsó beszélgetés alkalmával szeretnénk egy kicsit kitekinteni, más szemszögből nézni a témára. A félév záró beszélgetésén olyan emberek életútját mutatjuk be nektek, akik nem építészek ugyan, de mégis valamilyen módon inspirálja őket az épített környezetük. Az eseménysorozat célja, hogy az építészet és az építészethez kapcsolódó témák, emberek, lehetőségek sokszínűségét bemutassuk.

Ahogy már a félévben megszokhattátok, egyrészt megismerhettek egyéni életutakat a Trust your Architect! kerekasztalok alkalmain, másrészt új szemszögből tekinthettek az építészetre. Milyen az, amikor valaki a szakmájában inspirációnak használja a tereket. Mitől lesz a divattervezésnek vagy a fotózásnak akár központi eleme az építészet? Hogyan választották ki a szakmájukat és mivel foglalkoznak most, mi volt a folyamat, hogyan jutottak el idáig?

A Trust your Architect! beszélgetéseknek szeretnénk, ha a közönség is minél inkább aktív résztvevője lenne, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a személyesség megteremtésére. Gyere, beszélgess, gondolkodj együtt velünk és meghívottainkkal!

Meghívott vendégeink:

//Kovács Adél, trendkutató

//Varga Matti, fotóművész

Az esemény megvalósítását a Graphisoft és NKA támogatja.

Fotó: Fortepan / Schiffer Pál

Elérhetőség

Telefon
Cím
1111 Budapest, Bartók Béla út 10-12.
Bankszámlaszám
16200151-18538407 (Magnet Bank)
Adószám
18189223-1-43
Nyitvatartás
H - CS 09:00 - 16:00