Házhoz megy a KÉK!

  • 2020. november 16.

Városi séták, közösségi kertek, beton konferenciák, Makettfesztivál, Lakatlan program, Budapest100, Pecha Kucha Night előadások, Budapesti Építészeti Filmnapok, Bartók Béla út 10-12.

Hogy mi köti össze mindezt immár 15 éve?

A KÉK

Egy mára Budapest városi szövetében önálló jelentéstartalmú tulajdonnévvé és hivatkozási ponttá lett mozaikszó. A Kortárs Építészeti Központ. A tudatos városhasználatot, innovatív urbanisztikai és építészeti irányvonalakat népszerűsítő, a szakmai és széles közönséget egyaránt rendszeresen aktivizáló KÉK idén ősszel indította útjára ünnepi évadát KÉK15 címmel.

A kerek évforduló nem csak különleges múltidéző és jövőbenéző, online és offline tereket összekapcsoló programokra ad lehetőséget, hanem egy közösségteremtő kezdeményezés bevezetésére is. A névre szóló, évente megújítható KÉK Kártya különböző előnyöket kínál leendő tulajdonosainak: amellett, hogy belépésre jogosít exkluzív networking eseményekre, felhasználható digitális olvasójegyként, co-working utalványként vagy mozibelépőként is. A kártyatulajdonosok elköteleződési szintjüktől függően saját programot is szervezhetnek a BB1012 rendezvényterében, kedvezményesen kóstolhatják meg a K15 sört és ajándékba kapnak egy alapkészletet a KÉK15 SHOP termékeiből.

A KÉK kártya rendszerét kiegészítve a friss Arany Rajzszög-díjas Compact Studióval és a Let it Be! art agencyvel közösen egy olyan modulárisan bővíthető egyedi mörcskollekciót tervezett, melynek darabjai egyszerre tehetik praktikusabbá és színesebbé a tervezői hétköznapokat. Így már a monitorokon innen és túl is rajzolhatunk, méregethetünk és jegyzetelhetünk egy-egy limitált kiadású KÉK15-ös designtárggyal.

Az ünnepi évadra készített KÉK15 weboldalon olvashattok a KÉK történetének mérföldköveiről és további KÉK15-ös designtárgyakról is. A K15 sör és a mörcskollekció megvásárlásával a KÉK működését támogathatod.

Elérhetőség

Telefon
Cím
1111 Budapest, Bartók Béla út 10-12.
Bankszámlaszám
16200151-18538407 (Magnet Bank)
Adószám
18189223-1-43
Nyitvatartás
H - CS 09:00 - 16:00