Fotópályázat - Kelenföld városközpont

  • 2023. március 8.

A PLAY/ACT csapata fotópályázatot hirdet Van egy hely… Pillanatkép Kelenföldről címmel, a hely értékeinek felkutatására és minél több érdeklődő bevonására. A Kelenföldi Városközpontban sokak múltja, jelene és jövője összefonódik. A városközpontról mindenkinek van egy jó története, emléke. Most itt a lehetőség a megosztásra!

MEGHOSSZABBÍTOTTUK A FOTÓPÁLYÁZATOT!!!

A fotópályázat technikai okok miatt újratervezésre szorult, de boldogan jelentjük a jó hírt, megegyeztünk a Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósággal, és immár bárki készíthet fényképet a Városközpont területén és küldheti be a pályázatra. ÚJ HATÁRIDŐ: március 31. éjfél.

VAN EGY JÓ TÖRTÉNETED, FOTÓD A KELENFÖLDI VÁROSKÖZPONTRÓL? OSZD MEG VELÜNK!

A PLAY/ACT csapata fotópályázatot hirdet Van egy hely… - Pillanatkép Kelenföldről címmel, a hely értékeinek felkutatására és minél több érdeklődő bevonására.

Van egy hely a Kelenföldi Városközpontban, amiről eszedbe jut a múlt? Egy hely, ami kedves a szívednek? Egy hely, ahol minden nap várod a buszt? Amit látsz az ablakodból? Ahol vásárolsz a piacon? Szerinted mi a Kelenföldi Városközpont igazi arca? Fotózd le, meséld el, oszd meg velünk! TÉMA: A Kelenföldi Városközponthoz kapcsolódó fénykép és kísérő szöveg. A fénykép lehet archív vagy akár frissen, telefonnal készített, bármilyen utómunka megengedett. A pályázaton bárki részt vehet, akár több pályaművel is!

KÉP ÉS SZÖVEG HOSSZA:

  • Kép mérete: maximum 10 MB képenként
  • Képarány: 1:1 / 5:4 / 4:3 / 3:2 / 5:3 / 16:9 / 3:1 (álló vagy fekvő)
  • Kísérő szöveg: min. 200 - max. 1500 karakter hosszúságú (szóközzel) szöveg.

A pályázat díjazottjai helyi üzleteknél, vendéglátóhelyeknél felhasználható kuponokban részesülnek.

Április végén fotókiállítást szervezünk a beküldött képekből és történetekből a Kelenföldi Városközpontban.

A pályázattal kapcsolatban kérdéseket playact@kek.org.hu címre, “FOTÓ” tárggyal írt e-mailben várjuk. JELENTKEZZ ITT!

  • Jelentkezési határidő: 2023. március 31. éjfél.

Mit kell tudni a PLAY/ACT-ről?

A Kelenföldi Városközpont épülete sok minden csak nem semleges: kinek egy kék vasszerkezet, kinek legkedvesebb gyerekkori emlékeinek helyszíne, kinek lepukkantság, kinek nosztalgia. A megosztó modernista építményt próbálták már lebontani, elcserélni, újratervezni, szerveztek érte mozgalmat, és szidták már kommentekben közösségi oldalakon. A KÉK - Kortárs Építészeti Központ PLAY/ACT projektjének keretei között arra vállalkozunk, hogy összefogjuk ezeket az emlékeket, véleményeket és törekvéseket, hogy a helyiek bevonásával újragondoljuk a kelenföldi városközpont lehetőségeit és jövőjét.

Elérhetőség

Telefon
Cím
1111 Budapest, Bartók Béla út 10-12.
Bankszámlaszám
16200151-18538407 (Magnet Bank)
Adószám
18189223-1-43
Nyitvatartás
H - CS 09:00 - 16:00