Helyszín

A Kortárs Építészeti Központ építészeti és városi kérdésekre összpontosító többfunkciós kulturális helyszín Újbuda központjában. Buda első építészeti tematikájú kulturális tere egyszerre

Nyitvatartás: H-P 09:00 - 18:00 (programok alkalmával hétvégén is)

A közösségi iroda árai

Árak, szolgáltatások (bruttó) Havijegy Félhavi jegy Diák havijegy Napijegy
Díj 30.000 Ft 20.000 Ft 20.000 Ft 3.000 Ft
Munkanapok száma 30 10 20 1
Bérlet érvényessége 1 hónap 1 hónap 1 hónap 1 nap
WIFI
Kávézó, teakonyha
Nyomtatás, szkennelés
Hozzáférés a folyóiratolvasóhoz
7/24-es bejutás - - -
Ingyenes tárgyalóhasználat 5 óra - -
Tárgyalókedvezmény a további órákra - 50% 50% 50%

Rendezvényhelyszín

A világos, multifunkcionális tér kiállítások, szakmai workshopok, konferenciák, beszélgetések, filmvetítések, előadások, sajtótájékoztatók, meetupok, képzések kiváló helyszíne. Központi elhelyezkedése révén mind a szakmai közönség, mind az érdeklődő helyi közösség, mind az egyetemisták nagyszámú megszólítására ideális. A 172 m2-es földszinti galériahelyiség befogadóképessége 120 fő. Egyedi ajánlatért lépj velünk kapcsolatba a helyszin@kek.org.hu címen.

Közösségi iroda

Tágas iroda, központi helyen, a Gellért tér és a BME közvetlen közelében. 30 munkahelyet alakítottunk ki a galéria mintegy 180 m2-es földszinti részén. Megbeszélésekhez, workshopokhoz, műhelymunkához a tárgyaló, illetve a 100 m2-es pince terei használhatóak. Gyertek a KÉK-be dolgozni, jó WiFi, kávé sőt már KÉK sör is van, a szakmai közösség már csak hab a sörön. További részetekért lépj velünk kapcsolatba a helyszin@kek.org.hu címen.

Nagyterem

A nagyterem konferenciák, meetupok, vetítések, kiállítások, divatbemutatók befogadására alkalmas. Ültetve 120 ember fér el a galéria 90 m2-es részén. Konferenciákhoz, egyéb rendezvényekhez hangtechnikát és projektort tudunk biztosítani.

Kisterem

A 40 m-es földszinti rész beszélgetések, előadások, filmvetítések kiváló helyszíne. 40 ember fér el kényelmesen ültetve.

Pince

A 100 m2-es pince workshopokra, műhelymunkára, filmvetítésekre alkalmas, ezen kívűl a közösségi iroda tagjainak nyújt tárolási lehetőségeket.

Catering

Konferenciákhoz, rendezvényekhez catering-et is vállalunk. Kávészünetre, reggelire, illetve hidegkonyhás ebédre alkalmas leginkább a hely. Partnereink: Édes Sári, Félix Hélix, Házikó, Pékműhely, Zöldségkosár.

© KÉK - Kortárs Építészeti Központ
+36 30 522 5994